informatie

Gitaarles

 

 

 

Altijd al rock, pop, blues of singer-songwriter nummers willen spelen?

 

In tegenstelling  tot diverse muziekscholen volg ik niet een bepaald lesprogramma. Uiteraard  leert iedereen de basisbeginselen op de gitaar, d.w.z. techniek slaghand, halshand, plectrum techniek/fingerstyle  lezen akkoorddiagrammen en gitaartablatuur.

Ik kijk wat een leerling wil leren. Ik pas daarop  mijn lessen aan. De een wilt graag op het strand kampvuurliedjes spelen en de ander wilt graag nummers van een bepaalde artiest leren spelen. Dit is allemaal mogelijk.

Ik maak hiervoor gebruik van verschillende materialen. Basis vormt het software programma: Guitar Pro en de website Ultimate Guitar.   Daarnaast gebruik ik diverse lesboeken en gitaartijdschriften om de lessen te ondersteunen. Tevens is het mogelijk om opnnames te maken van je skills op de gitaar m.b.v. Logic Pro X.

De lessen duren 30 minuten.  De lessen worden bij mij thuis gegeven waar ik alle materialen e.d. voorhanden heb. Ook is het mogelijk om gezamenlijk les te krijgen, bijvoorbeeld samen met een vriend(in) of samen met je vader of moeder.

Ik vind het belangrijk dat iemand het leuk vindt om gitaar te spelen en uiteraard ook leuk blijft vinden. Daarom is het voor de leerling  leuker om te oefenen met nummers die hij/zij leuk vindt en niet met saaie niet-leuke liedjes. Kortom zoek je iemand die op een leuke ongedwongen wijze lesgeeft en wil jij straks de show  stelen met je gitaar? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak en informeer naar de prijs en mogelijkheden.

 

Met muzikale groet,

 

Pascal Bloemers